top of page

INSTALLATIE CNC PLOOIBANK

21 september 2022 INSTALLATIE CNC PLOOIBANK

De nieuwe CNC plooibank (100 ton, 3100 mm) is een indrukwekkende aanwinst voor Steen Parts. Met zijn computergestuurde precisie en veelzijdigheid biedt het bedrijf nu de mogelijkheid om metalen platen en profielen met uiterste nauwkeurigheid te buigen en te vormen. Dit opent deuren naar een breder scala van op maat gemaakte metaalbewerkingstoepassingen en maakt het mogelijk om complexe en zeer gedetailleerde ontwerpen te realiseren.


Wat deze investering nog waardevoller maakt, is de efficiëntie die de CNC plooibank met zich meebrengt. Handmatig buigen van metalen componenten kan tijdrovend en foutgevoelig zijn, terwijl de CNC-plooiing consistentie en snelheid garandeert. Hierdoor kan Steen Parts niet alleen producten sneller leveren, maar ook de kwaliteit van elk stuk optimaliseren.


Daarnaast draagt de CNC plooibank bij aan kostenbesparingen en materiaalvermindering, omdat het verspilling minimaliseert en efficiënte productie mogelijk maakt. Deze focus op duurzaamheid en efficiëntie sluit naadloos aan bij de waarden van Steen Parts en hun streven naar verantwoord ondernemen.


bottom of page