top of page

INSTALLATIE ROLBRUG

17 augustus 2022 Installatie rolbrug

De nieuwe ergonomische rolbrug bij Steen Parts is een indrukwekkend staaltje technologie dat is ontworpen om het hanteren van zware lasten en materialen aanzienlijk te vergemakkelijken. Deze rolbrug is uitgerust met geavanceerde ergonomische functies en veiligheidssystemen, waardoor het tillen en verplaatsen van grote objecten minder belastend wordt voor de medewerkers.


Een van de belangrijkste voordelen van de ergonomische rolbrug is de verbeterde veiligheid op de werkvloer. Door het verminderen van de fysieke belasting van medewerkers wordt het risico op letsels en ongevallen aanzienlijk verminderd. Bovendien vermindert de verminderde fysieke belasting de kans op vermoeidheid en blessures, wat bijdraagt aan het welzijn van het personeel.


De installatie van de ergonomische rolbrug getuigt van de toewijding van Steen Parts aan het welzijn van hun medewerkers en aan het voortdurend streven naar operationele verbetering. Het bedrijf blijft zich richten op het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan hun klanten, terwijl ze tegelijkertijd investeren in de gezondheid en veiligheid van hun team. Deze ergonomische verbetering zal ongetwijfeld een positieve impact hebben op de werkomgeving en de productiviteit bij Steen Parts in Zedelgem.bottom of page