top of page

ISO 9001:2015 certificaat

22 september 2021 ISO 9001:2015

Met trots kunnen we meedelen dat wij ons ISO 9001:2015 certificaat behaald hebben in september 2021.


Dit prestigieuze certificaat is een erkenning van de toewijding van het bedrijf aan kwaliteit, klanttevredenheid en continue verbetering in al hun activiteiten.

Het ISO 9001:2015 certificaat is een internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagement, en het behalen ervan vereist rigoureuze naleving van strenge normen en procedures. Steen Parts heeft zich ingezet om aan deze normen te voldoen en heeft bewezen dat ze een effectief kwaliteitsmanagementsysteem hebben geïmplementeerd dat voldoet aan de hoogste eisen.

Dit certificaat is niet alleen een bron van trots voor Steen Parts, maar het brengt ook tal van voordelen met zich mee. Het benadrukt het engagement van het bedrijf om hoogwaardige producten en diensten te leveren aan hun klanten en stelt hen in staat om nog meer vertrouwen te wekken bij hun klanten en partners. Het verbetert ook de interne processen en efficiëntie, wat kan leiden tot kostenbesparingen en verbeterde operationele prestaties.

Bovendien onderstreept het ISO 9001:2015 certificaat het streven van Steen Parts naar continue verbetering. Het bedrijf is vastbesloten om voortdurend te evalueren en te innoveren in hun bedrijfsprocessen en procedures om de klanttevredenheid verder te verhogen en aan veranderende marktbehoeften te voldoen.

Certificaat iso
.pdf
Download PDF • 128KB

bottom of page